Recruiter

Kenneth Antonsen

Kenneth Antonsen

98207800

Senior rekrutteringsrådgiver med spesielt fokus på IT stillinger og IT kandidater.

Contact me My Recruiter Profile

My current assignments

  1. Jepp, jada...jeg jobber også med å finne utviklere, Code Monkeys, Hackers (White Hat helst). Våre kunder er interessert i å møte deg dersom du er god på .net eller Java. Om du er Frontend, Backend eller fullstack. Så lenge du kan manøvrere deg i kodenes verden og samtidig er på jakt etter å få jobbe med det nyeste og mest spennende av teknologi. Vel, da vet du hvor du finner meg (her...du finner meg her)
  2. Stor og anerkjent kunde som jobber lokalt og nasjonalt trenger nye kollegaer som er både hyggelige og flinke faglig. Umulig sier noen? Neida, ikke i det hele tatt sier vi. Er du god på drift, nettverk, sikkerhet, server og klienter, så kan du være den neste som får jobbe med disse flotte menneskene.
  3. Bli med på Norges kanskje mest spennende Sky-eventyr. Jeg jobber nå med stillingen som Cloud Architect, Cloud Advisor, Technical Expert og Project Manager for EVRY Cloud Services. Høres det interessant ut å få jobbe med alle de beste innen faget og få jobbe AWS, Azure, Google og IBM for å bringe kundene ut i Cloud? Da er jeg bare en mail eller en telefonsamtale unna.
Works at
Top Temp

Top Temp